Workshopok Neked

Gyere, alkossunk együtt – a magunk örömére!

Bútorfestés alapjai saját bútorral – kiscsoportos workshop

Egy vidám, kézműves-alkotós napra szeretnélek invitálni, amikor végigvesszük a bútorfestés alapjait, felhasználható anyagokat, a tipikus munkafolyamatot, de beszélünk a buktatókról is, miközben kezed alatt formálódik a régi-új kis bútorod, dísztárgyad.
A workshop folyamán a kezdőknek megmutatom a teljes munkafolyamatot lépésről lépésre, trükköket és tippeket adok, hogy ha otthon is belevágnál egy bútor felújításba, akkor is sikered legyen!

A haladóknak a festés mellett segítek a különböző díszítési technikák megismerésében, sokat ki is próbálhattok: decoupage, 2D-s és 3D-s stencilezés, színátmenetes festés, rusztikus felületek kialakítása, színes viaszolás, vagy akár egy újdonság, a vinyl matricás díszítést is.

A bútorok új ruháját a  krétafestékek adják, nagy színválasztékából biztos megtalálod a bútorodhoz legjobban illőt.

A workshopra hozz magaddal egy kis méretű bútort, ez lehet egy kisebb méretű éjjeliszekrény, kisszék, képkeret, sámli, polc, vagy akár vágódeszka, fa tálca is (a lényeg, hogy elbírd, mert a munka során bizony mozgatni kell) bármi, ami jó állapotban van ahhoz, hogy az alapokat, a festés, és a díszítés alapjait, vagy haladóként, a díszítés egyéb technikáit, vagy azok kombinációit elsajátítsd.

Ha esetleg nincs ilyen bútorod, akkor se keseredj el, kissámli, fadoboz, vagy vágódeszka mindig akad nálam, ezekkel is dolgozhatsz. Ebben az esetben, feltétlenül jelezd felém.
Amit én nyújtok, az az élmény és a tudás, no meg rengeteg bíztatás, hogy a foglalkozás végére egy általad elkészített csodaszép bútorral légy gazdagabb, és hazaérve már azon töprengj, hogy melyik bútor legyen a következő “áldozat” 😉

Egyedi bútor workshop – csak rád figyelek

Örököltél egy bútort és nem illik a lakásba, vagy csak meguntad a mostani kinézetét?

Gyere, hozd el hozzám, és a személyes bútorfestő workshopon kitaláljuk, mi állna jól neki. Új köntösbe öltöztetjük a Dixie Belle festékekkel. Megmutatom neked a legfontosabb lépéseket, amit egy bútor felújításakor tudni kell, és a nap végén egy csodás “új” darabbal távozol. Az egész napos munka után garantált a boldog mosoly és öröm!
A workshopra telefonon vagy e-mailben tudsz jelentkezni.

Megbeszéljük a dátumot és időpontot. A bútorról mindenképpen szeretnék egy-két képet kérni, mert sajnos vannak olyan bútorok, amiket egy nap alatt nem lehet “kipofozni”, és nem szeretném, hogy csalódj.

Ha esetleg van elképzelésed, milyen színvilág, vagy stílus tetszik, akkor küldj bátran pár inspirációs képet, ha nincs, akkor én küldök pár mintát. Tapasztalatom alapján ez viszi el a legtöbb időt, így jó előre felkészülni!

A workshop előtt mindenképpen jelentkezem, mert egyedi workshopnál csak rád figyelek, veled dolgozom, így ha nem jönnél, mástól veszed el az alkotás örömét.

Kiscsoportos foglalkozás – Kreatív énidő

Tölts egy napot elmélyedve az alkotás örömében, és sajátítsd el a különböző festési, és díszítési technikák alapjait egy baráti workshopon!

A foglalkozás során választhatsz egyet különböző kisebb méretű fa vagy MDF termékekből (pl. dobozokból, sámlikból, vagy akár egy sima deszka, tálca is lehet a kiválasztott tárgy). Ezen tudod majd gyakorolni a különböző festési technikákat, színkombinációkat.

Festés után megtanítalak, hogyan kell stencilezni, vagy éppen transzferálni, de a decoupage technikát is kipróbálhatod. Végül a záráshoz használható anyagok – lakkok, viaszok – birodalmába is elkalauzollak.

Lesznek tematikus kreatív énidős workshopok is, ezek alkalmával az évszaknak megfelelő kreatív alkotással térhetsz haza.

Kapcsolat

Cím: 1185 Budapest, Semmelweis utca 15/B.

Telefon: +36 30 976 9935

Email cím: dekoland@dekoland.hu

Facebook: Dekoland01

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél benézni a kulisszák mögé, és megtudni, hogy egy kidobásra szánt tárgy hogyan születik újjá és válik az otthonod díszévé? Esetleg egyedi ajándéktárgyat szeretnél adni szerettednek? Nincs más teendőd, mint feliratkozni a hírlevelemre. Minden feliratkozót megajándékozunk egy 1.000,- forint értékű kuponnal, melyet bármely workshopon való részvételkor felhasználhatsz. A kupont az e-mail címedre küldjük ki, és regisztrációnál a rajta szereplő egyedi kódot kell a megjegyzés rovatba beírni.