Bemutatkozás

Dekolandról

Vég nélkül túrod az áruházak dekorosztályát, mégsem találod az otthonodba illő tökéletes kiegészítőt?

Egy különleges eseményre készülsz, amire különleges dekoráció, vagy ajándék dukál?

Van egy ötlet vagy elképzelés a fejedben, de nem tudod, hogyan valósítsd meg?

A Dekolandnál azon dolgozom, hogy minden helyzetre különleges, a Te igényeidhez illeszkedő megoldásokat hozzak, legyen szó a lakás egy kihasználatlan sarkába illő egyedi bútorról, vagy egy olyan szezonális koszorúról, dísztárgyról, személyre szabott ajándáktárgyról, ami az otthonod éke lesz.

Talán már tudod is, mi hiányzik az enteriőrödből, de sehol nem találod az Igazit – az elképzeléseid alapján megtervezem és megvalósítom a megálmodott pólót, bögrét, egyéb dekorációt, bútort, vagy épp egy kiegészítőt.

De az is lehet, hogy nem tudod még, mire van szükséged. Csak bosszant az az üres fal, vagy az a régi bútor amit sajnálsz kidobni, mert tudod, hogy új életet lehetne neki adni. Vagy ott az a lakásavató, amire már megint valami klassz ajándékot kéne vinni… Semmi gond! Inspirálódj a Dekoland blogból, gyere el egy workshopra, ahol közösen alkothatunk valamit, vagy vedd fel velem a kapcsolatot, és beszéljük meg, hogyan tudok segíteni!

A Dekoland-nál utánozhatatlan, kézzel készült, és minőségi alkotásokat találsz, amiket együtt is előállíthatunk egy workshopon, vagy ha csak a késztermék érdekel, el is készítem neked, legyen szó az otthonod dekorálásáról, vagy másoknak szánt ajándékról. Dekoland ajándékkal garantáltan felejthetetlen lesz bármely korosztály szülinapja, a leánybúcsú, esküvő, gyermekváró buli, vagy bármilyen más családi, baráti összejövetel. És ne feledd, nem állok meg itt, mert ha jön a baba, a gyermekszoba bútorát is egyedivé varázsolom.

 

Ki van a Dekoland mögött?

Üdvözöllek az oldalon, Bányai Csilla vagyok.

Már gyerekkorom óta szeretek barkácsolni, kézműveskedni, és bátyám „örömére” mindent szétszedni, ami az idő múlásával bútorfestésben, és egyedi bútorok, kiegészítők készítésében, valamint ajtó kopogtatók, koszorúk, pólók, és egyedi ajándéktárgyak kreatív megvalósításában teljesedett ki.

Rengeteg tanfolyamon, workshopon vettem részt, amiknek köszönhetően sikerült biztos tudást magamra szedni. Sokféle festéket és technikát kipróbáltam, és kialakult egy preferencia, hogy egy adott munkához melyik gyártó anyagai számomra a legjobbak. Ez a tanulási folyamat állandó, nincs megállás, hisz egyre-másra jönnek az újabb trendek, anyagok, technikák, melyeket muszáj kipróbálni, elsajátítani, hogy újabb csodás alkotások kerüljenek ki a kezeim közül.

Elsődleges célom, hogy az általad kért kiegészítőt, bútort, ajándéktárgyat elkészítsem, átváltoztassam, beleillesszem a mostani környezetedbe.

Abban az esetben, ha van kedved saját magadnak elkészíteni egy ajándéktárgyat, vagy kisbútort, akkor kiscsoportos, vagy egyedi workshop keretében erre is lehetőség van! Hiszem, hogy egy kis segítséggel, irányítással csodákra vagyunk képesek – együtt!

Ha pedig mégis amellett döntesz, hogy egy tapasztaltabb alkotóra bízod az álmaid megvalósítását, kérlek hívj, vagy írj, várom, hogy együtt valósítsuk meg az elképzelésed!

De továbbra is használok akrilfestéket, vagy éppen lágy dekorfestéket a Pentarttól.

Szeretek stencillel díszíteni, ezeket több forrásból szerzem be, van amit kreatív webshopokból, de az Aliexpressről is sokat rendeltem. Emellett persze saját stencileket is készítek, ha nem találom az igazit, ez sem lehet akadály!

A kisebb ajándéktárgyak, bútorok elkészítéséhez, vagy felújításához még sok más anyag és eszköz kellhet, ezt majd a blog alatt egy külön cikkben szedem össze és ajánlom majd neked azokat, amiket én használok.

Kapcsolat

Cím: 1185 Budapest, Semmelweis utca 15/B.

Telefon: +36 30 976 9935

Email cím: dekoland@dekoland.hu

Facebook: Dekoland01

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél benézni a kulisszák mögé, és megtudni, hogy egy kidobásra szánt tárgy hogyan születik újjá és válik az otthonod díszévé? Esetleg egyedi ajándéktárgyat szeretnél adni szerettednek? Nincs más teendőd, mint feliratkozni a hírlevelemre. Minden feliratkozót megajándékozunk egy 1.000,- forint értékű kuponnal, melyet bármely workshopon való részvételkor felhasználhatsz. A kupont az e-mail címedre küldjük ki, és regisztrációnál a rajta szereplő egyedi kódot kell a megjegyzés rovatba beírni.